Collaborative Work at Ecosciences Precinct

Ad

The coworking method it's been well accepted even in science. This building, located in Brisbane, Australia, is a typical model of this philosophy of work, and shows that the architecture can become this spaces integrated and private at the same time.

The Ecoscience Precinct, project by architecture office Hassel, gathers more than a thousand cintistas in one place, in a collaborative research . Was even a little strange for these scientists, which were previously classified studies now being done side by side with other professionals. But while the exchange of experiences is something that intensifies this format work. The project has been designed with no walls and very bright spaces. They created a protective layer of aluminum around the building as sunscreens, as the location needed special care of heat and natural lighting.

Ecosciences Precinct
© Christopher Frederick Jones

Ecosciences Precinct
© Christopher Frederick Jones

Ecosciences Precinct
© Christopher Frederick Jones

Ecosciences Precinct
© Christopher Frederick Jones

Ecosciences Precinct
© Christopher Frederick Jones

Ecosciences Precinct
© Christopher Frederick Jones

Ecosciences Precinct
© Christopher Frederick Jones

Ecosciences Precinct
© Christopher Frederick Jones

Ecosciences Precinct
© Christopher Frederick Jones

Ecosciences Precinct
© Christopher Frederick Jones

Ecosciences Precinct
© Christopher Frederick Jones

Ecosciences Precinct
© Christopher Frederick Jones

Written by

Fabiano Meneghetti

I’m a UX / Web designer and manage business and projects at Zee. Also I love to spend some hours on our main projects Openjobs and as a writer and contributor here on Abduzeedo..

Ad

Ad